Kommer aldrig att gå!

Detta kommer verkligen inte att funka alls känner jag. Jag är inte motiverad till att gå ut och gå och jag känner mig inte motiverad till att träna. Det är så trist att göra det själv varje dag. Älsklingen har åkt nu och jag ska inte åka förrän om en timme och 20 minuter så jag har liksom inte så mycket att göra. Jag borde ju egentligen träna men jag vill verkligen inte. Jag känner bara det att eftersom jag inte har gått ner något alls på två veckor så tappar jag tålamodet. Det finns liksom inte något som verkar hjälpa längre. Jag måste börja gå på någon speciell diet men jag är inte bra på det heller.

Min familj verkar liksom inte ta mig på allvar när jag gör sådant så dom ska bara tvinga på mig en massa mat hela tiden. Tycker inte alls om det. Jag vet inte riktigt jag. Ska nog börja äta nyttigare till veckan för nu börjar jag tröttna på den här kroppen en aning. Hmm…. jag undrar vad jag ska göra för att gå ner i vikt egentligen???

2010-06-30 07:42 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser