Känns som jag glömt något!

Jag har den där underliga känslan som om jag har glömt att göra något idag, men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Knepig känsla alltså. Jag hoppas att den försvinner. Dessutom känner jag mig stel i fingrarna även idag så det är lite svårt att skriva.

Jag var ju och hälsade på min storebror och min pappa idag innan jobbet. Var bara tvungen. Var så längesen jag var där kände jag så jag passade på att hälsa på när ändå vägen som jag måste köra nu för att E18 är avstängd går inte så långt därifrån. Så nu har jag hunnit med det med.

Idag jobbar jag som vanligt tio timmar innan det är dags att åka hem och gå en promenad med mamma. I morgon bitti måste jag dessutom gå upp 35-40 minuter tidigare än vanligt eftersom jag måste tvätta sängkläderna, för i morgon kommer älsklingen hem!!!!!!!!!! Redan i morgon!!! Han ska vara ledig i en hel vecka.

På fredag kommer dessutom Jimmy  från Motala upp över helgen. Ska bli så roligt att träffa han. Vi har inte träffat han sedan påsk. Om inte älsklingen har stött på han någon stans men det tror jag inte.

Kolla in Jimmy’s myspace. Detta kommer vi att få lyssna på hela helgen. Vi har privat trubadur! 🙂 Ska bli kul å träffa han i alla fall. 🙂

2010-09-15 13:14 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser