Jag vill också ha pengar!

Än så länge är jag inte i närheten av att vara så trött som jag har varit dom senaste dagarna. 🙂 Men idag har jag ett annat problem. Jag har kommit på att jag vill ha pengar så att jag kan resa mer och så att jag kan shoppa lite ibland. Dom pengarna som jag kommer få nu är ju inte ens i närheten så mycket som jag har haft.
Jag vill ha ett jobb så att jag kan tjäna lite pengar med, jag vill inte vara ha aktivitetsstöd. Jag undrar vad jag kan få här i Årjäng som ger mig lite pengar efter att jag har slutat praktiken som jag ska börja på på måndag.
Nej jag önskar att jag kunde resa mer än vad jag göra och för att kunna göra det så måste jag ju tjäna mer pengar. Eller hur.
Nej nu ska jag brodera och sen ska jag ta bilder på det och lägga ut här när det är klart. Men jag ska nog ta ut linserna först så att jag inte behöver sitta och blinka hela tiden.

Ha en fin kväll nu vettja.

2011-11-10 19:15 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Jag vill också ha pengar!”

  Sara skriver:

  Jag vill också ha mer pengar, hoppas det nya jobbet har många dagar till mig så det kan bli lite extra cash 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser