Jag har aldrig…

… grinat över hur mitt hår har sett ut. Kanske den gången som jag skulle klippa det kort men fick en typsik killfrisyr och det var när jag gick i femman.

Nu är jag 22 år snart oh i morse grinade jag över hur mitt hår såg ut. Jag är hur missnöjd som helst. Ser ut som om någon har käkat violer oh sen skitit i huvudet på mig. Jag skulle färga hårt för att belöna mig själv eftersom jag hade gått ner 5 kilo. Men istället var det som att ge mig själv en käftsmäll. Jag vill ha rött hår oh köpte därför röd hårfärg. Jag har varit röd i huvudet i 4 år och jag vet ju precis hur jag vill att det ska se ut. Men idag grinade jag alltså över mitt missnöje med mitt hår. Det har nog bara hänt en gång förut. Nu vill jag inte heller jobba mer jag vill bara åka hem och gömma mig för att slippa se mig i spegeln. 🙁 Vilken belöning. Det är som att jag har skällt ut mig själv fast jag bara har gjort bra saker och inte varit duktig. Jag vill ha en belöning ju!!!!

2010-06-11 10:54 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser