Hungrig, sleten, hungrig, trött, hungrig

Jag är hemma från IKEA eller jag har snarare vart det hela dagen nästan. Vi var på IKEA en timme och sen åkte vi hem. Vi fick ju med oss allt på den tiden så vi såg ingen vits att vara kvar i Karlstad eftersom ingen av oss var särskilt shopping sugna. Höhö.

I morgon ska jag i alla fall upp och handla innan det är dags att jobba. Inte särskilt roligt men det måste ju göras det med tydligen. Sen ska jag ju jobba som jag skrev. Det är 5 timmar men sen är jag ledig igen. Nu måste jag verkligen hitta ett annat jobb. För igår var jag ju iväg och skrev på uppsägningspapperen. Så nu måste jag hitta något nytt jobb igen. Det är ju inte sant.

Ja ja, man får inte ha jobb länge inte. Det löser sig. Det brukar kunna göra det.

Men nu ska jag ta och bygga ihop min BENNO sen ska jag ta och kolla en del på skärgårdsdoktorn tror jag så får jag se om Sandra kommer hit en sväng ikväll och tittar på film. I morgon bitti ska jag i alla fall på gymmet och svettas skiten ur mig!

Nej nu får jag sätta fart. Emelie ville att jag skulle komma och hjälpa henne. Ha en fin kväll så kommer det lite bilder senare.

2011-08-25 17:30 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Hungrig, sleten, hungrig, trött, hungrig”

  MADDES skriver:

  det var ju bra i alla fall

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser