Hos Veronika

Just nu sitter jag hemma hos Veronika. Jag tänkte bara titta in och säga hej. 🙂 Tänkte att ni kanske ville ha ett litet inlägg nu eftersom det har gått några timmar sen det senaste. Men ni kanske inte är som jag som kollar vissa bloggar med en timmes mellanrum. 😉

När jag kommer hem så blir det en promenad, eller snarare en power walk. 🙂 Jag ska bli av med det, jag lovar. 🙂 Det ska bli såååå skönt att komma ut. Skiter i vad det är för väder, ut ska jag i alla fall. 🙂

Jag skriver mer när jag har kommit hem om jag inte är för trött efter promenaden. 🙂

2012-04-18 16:30 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Hos Veronika”

  MADDES skriver:

  Att hålla en vikt i handen och jobba åt sidan med magen(när du står upp) den är effektiv på kärlekshandtagen. Sen sido crunches. Att du gör en vanlig situp men att du när du kommer upp vrider åt sidan och låter sidomusklerna jobba!

  CHIRRE skriver:

  härligt med en PW 😀

  Sv: Jag är så avundsjuk! ^^

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser