Hemma, snart borta

Hello, jag är bara hemma lite snabbt då jag ska följa med Emelie till Charlottenberg. Hon ska dit och jobba och jag har ingen aning om vad jag ska med och göra. Men har sagt att jag ska följa med. Jag ska alldeles strax ta och snabb skölja av mig eftersom jag höll på att flyta iväg på jobbet idag.

Jag hoppas att eran dag har varit fin så här långt, här skiner i alla fall solen som bara den och jag väntar på tvättmaskinen. Det är mycket som ska hinnas med på kort tid. Sen ikväll tänkte jag att jag skulle ta en jogging runda. Ska höra med Emelie om hon ska med på cykeln. Hoppas det för det är mycket trevligare med sällskap plus att då kanske det kan bli en hel mil med jogging. Jag vill ju försöka bli bättre.

Nej nu får jag ta och sätta fart innan Emelie skickar sms om att hon är i Sverige igen!

Bilderna är lånade från google.

2011-07-21 15:49 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser