Hemma igen!

Nu har vi äntligen kommit hem igen, jag fick med mig några grejer hem faktiskt. 🙂

Ska vi se här då….

~Bikini överdel (Lindex)
~Nya lådor till köksmöbeln (IKEA)
~Present till älsklingen 😉 (Två olika ställen)
~En bok (Åhlens)

Ja en del faktiskt. Sen lyckades vi ju komma mitt uppe i, jag vet inte vad det heter, men det var Sverige demokraterna som stod på något torg liknande där i Karlstad och pratade i mikrofoner. Skit fränt i alla fall. Alltså ni får förstå det att jag kommer från skogen och får därför inte se så mycket sådant. 🙂

bild

Nu är jag dessutom inte hemma själv så väldigt länge till. Älsklingen är faktiskt på väg hem från Halmstad nu och borde vara hemma om max 4 timmar. Hoppas att han här hemma tidigare. Ska lägga mig i tid ändå, ska ju jogga med Sandra i morgon! 🙂 Tror jag i alla fall. Ska skicka ett sms till henne och fråga. 🙂

Nej om jag skulle ta och lägga mig i sängen och läsa lite innan det är dags att försöka sova. Köpte ju en bok idag som jag är lite nyfiken på faktiskt.

Ni får ha en trevlig kväll så ska jag försöka uppdatera mera i morgon än vad jag har gjort idag. Men kan inte lova något. 🙂

2011-06-01 20:26 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser