Händer inte mycket.

Just nu känns det som om jorden skulle kunna gå under utan att jag märkte ett dugg. Det händer alltså ingenting här just nu. Folk har börjat jobba igen så ingen har tid att shoppa. Bara pensionärerna. Så jag bara väntar på att det ska ske något. Tänk om älsklingen helt överraskande kunde komma hit och vara här med mig idag. Jag vet att han inte kan det för han är iväg med lastbilen. Han började ju jobba igen igår. Så nu får jag stå ut med att vara själv hemma med.

I morgon är jag ledig, så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på, jag vet att jag ska tvätta två maskiner och att jag ska på banken, men mer än det har jag inte kommit på än. Det lär jag väl märka i morgon. Ska i alla fall ut och gå. Då tänkte jag dessutom att kameran skulle få följa med så att jag kanske kan få några bilder. 🙂 Det börjar ju bli vår. Så nu borde tussilagon snart börja blomma tycker jag.

Hungrig börjar jag bli med. Men jag får försöka hålla mig i alla fall 20 minuter till. 🙂
Nej men jag får väl fortsätta jobba så att det blir något gjort här. Ha en bra dag så skriver jag mer sen när jag kommer på att det var längesen jag uppdaterade 😉

2010-04-06 12:49 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Händer inte mycket.”

  Lina skriver:

  Fin blogg 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser