Good morning

Glömde ju helt bort att blogga något mer igår. Men nu är jag här. I dag ska jag sitta och titta på när älsklingen ska spela innebandy. Det kan bli roligt. Så jag ska väl snart ta och kliva in i duschen så att man känner sig lite fräch i alla fall innan man går dit. I morgon är jag ledig då med så jag vet inte riktigt vad det blir men jag skulle chansa på sängen hela dagen. Efter att älsklingen har spelat innebandy så ska vi äta på en kina resturang här i hålan så det ska bli roligt.

Jag vet inte om mina systrar skulle följa med på innebandyn men jag tror det i alla fall. Det märks väl om man får något sms. Nästa vecka så jobbar jag in hela veckan på 4 dagar. Det ser jag däremot inte fram emot. Men man får väl försöka stå ut så länge som möjligt. Det värsta med det hela och det bästa är att vi ska väl förmodligen få nya varor igen. Men det märks väl kanske skulle jag tro. Jag hoppas i alla fall att vi blir av med dom flesta månads änglarna under helgen eftersom jag sänkte priset på dom innan jag gick hem från jobbet igår. 🙂
Hoppas kan man ju alltid göra.
Nej nu ska jag ta och lägga ned det här med att skriva för jag trycker bara på fel knappar hela tiden. 🙂 Ni får ha en trevlig lördag.

Jag och lilla syster på flygplatsen i Oslo. Gardemoen. Väntar på att få lämna bagage innan vi ger oss ut på våran 15 timmars resa till Kalifornien. 🙂

2010-03-27 08:21 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser