God natt!

Tänkte slänga in ett god natt inlägg, plus att jag tänkte tala om vad som hänr i morgon. Jag, mamma, Malin, Emelie och Jill ska åka till Mellerud och handla på Bloms. Det är ett varuhus där dom har sånt som inte har blivit sålt i olika kataloger som Ellos och Haléns t.ex. Så därför ska jag nu ta och nanna kudde eftersom jag ska upp klockan sex för att hinna med gymmet före frukosten. Jag ska verkligen ligga i nu och jag köpte ju dessutom protein pulvret idag så i morgon bitti blir det inga ägg utan det blir yoghurt med protein pulver. Sen får jag väl börja köpa mjölk eller något.

Är det någon som vet om jag kan blanda ut det med vatten????

Nej kudden var det. Sov nu så gott så ska jag göra i ordning tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen i morgon. Det fixar jag efter gymmet! 🙂

2011-05-23 21:57 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser