God morgon

Nu ska jag snart ta och röra på fläsket ytterligare en gång. Jag ska ut och gå.
Men för ska jag vänta på att min stora syster ska bli klar för att gå ut och gå.
Trött är jag med. Klockan ringde vid åtta i morse så jag visste att jag skulle hinna med att gå en promenad innan det var dags att åka till jobbet. Så nu sitter jag här i soffan och bara väntar som vanligt. Har inte min stora syster hört av sig inom en halv timme så går jag ut och går själv, jag tappar så lätt lusten för saker.

Nu har jag ju inga bilder att dela med mig av då så ni får klara er utan det just nu.
Jag har bara en fruktansvärd USA längtan, jag vill att det ska bli vår nu så att det kan bli sommar så att det kan bli oktober så att vi kan åka någon gång. Om ca 2-3 månader så ska vi boka biljetten. Det ska bli så roligt. 🙂
Nej nu får jag sluta fantisera.

2010-02-23 09:32 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser