Fredag 6 maj 2011

God morgon!

En ny dag med nya möjligheter. Idag blir det att jobba och det ska bli riktigt kul faktiskt. Dock hade jag önskat att jag det hade varot 25 timmar på ett dygn för jag hinner inte med allt som jag skulle ha hunnit med den här veckan.

Jo vi var ju i töcksfors igår och jag hade gått ner -1,6 kilo i bara fett. 🙂 Så nu har jag totalt gått ner 3,0 kilo, på fyra veckor. I bara fett naturligtvis. 🙂

Klockan är bara halv men jag börjar redan känna mig stressad. Jag ska få nyckeln till butiken sen men jag vet inte när han som har nyckeln kommer, så jag hoppas att han är någorlunda i tid i alla fall. Efter det så ska jag ju in i butiken och dom här två dagarna som jag inte har jobbat så har dom bytt lokal så jag hoppas att det inte är allt för krånligt hade faktiskt vart bra om jag hade varit med och flyttat kanske. Nej men nu ska jag vara positiv. Ska alltid vara positiv.

Jag har ju en ny kategori med.

Fridas favoriter

Är det inte bra så säg. 🙂

Ni får ha en bra dag så ska jag jobba hela dagen. Så uppdateringen kommer att vara ganska låg idag. Men jag har gjort i ordning några inlägg som kommer upp under dagens gång. Ha nu en bra dag!!!!

bild

2011-05-06 08:38 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser