Fredag 26 augusti 2011

Hej och god eftermiddag!

Ja ni får ursäkta att jag inte har uppdaterat tidigare, men jag har inte haft någon tid över till det. Egentligen har jag väl inte gjort något alls men  jag har tagit det lugnt och lite så. Ska handla när jag har slutat. Skulle egentligen ha gjort det innan jag började, men har inte kommit på vad jag ska laga för mat på söndag så jag får helt enkelt vänta med det. Jag har bara legat i sängen och tittat på skärgårdsdoktorn. Eller egentligen inte det heller.

I morse var jag först på gymmet och sen ute och gick med Sandra. Men efter det har jag bara legat på sängen nästan. 🙂

Älsklingen kommer visst hem senare än vad det var tänkt. Han kommer inte hem förrän klockan två i natt. 🙁 Jag får helt enkelt klara mig själv några timmar till efter att jag har kommit hem. 🙁 Ska hämta hans bil med och ställa den här hemma. Sen ska jag även försöka hitta lakanet till sängen i lastbilen för det har visst inte blivit lagt på samma ställe som det brukar. Så ska leta efter det.

Men nu ska jag göra i ordning några inlägg som kommer upp under tiden som jag jobbar. Ha en trevlig eftermiddag. 🙂

skärgårsdoktorn

2011-08-26 13:14 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser