Fredag 21 januari 2011

God morgon!

Idag är jag TRÖTT. Ska hålla mig vaken och gå ut på min promenad om ca en halv timme. Vill verkligen inte! Men det är ju så det blir. Man gör det frivilligt i ett par dagar och sen vill man inte mer. Då är det bara att stå på sig och gå i alla fall. Min diet har inte blivit så lyckad den här veckan. Jag har inte självkontrollen till det verkar det som. Dom nutriletterna som jag har kvar nu sparar jag till nästa vecka så ska jag vara skit noga med att dricka rätt mängd varje dag.

Det blir havregrynsgröt till frukost och sen fyra nutrilett under dagen. Det borde jag klara. Men jag ska försöka komma på hur jag ska kunna ha tre timmar emellan.

7-10-13-16-19, jo men det funkar. Då ska jag bara skriva ner det någon stans så att jag inte glömmer bort det. 🙂

Jag måste alltså köpa ny äppelmos. Annars kommer inte detta att funka. Jepp, ska ju handla sen så då köper jag det då. Innan jag ska handla så ska jag gå en promenad, dammsuga och damma. Man kan ju inte ha ett rent hem om det inte är någon som städar.

Junior vill ju också ha det städat idag. Jag hasr återigen tagit för mycket vatten över huvudet. Eller hur man uttrycker sig.

 • Dammsuga
 • Damma
 • Vika tvätt
 • Tvätta kläder
 • Hänga tvätt
 • Städa hos Junior


Jo men det låter rätt. Men nu får jag nog sluta tjata. Jag återkommer med bilder och lite annat roligt senare. 🙂 Ha en trevlig morgon!

2011-01-21 08:23 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser