Fredag 20 oktober 2017

God morgon!

Dagen igår var bra, jag jobbade till fyra, sen åkte jag hem och efter det så åkte jag, Linda och hennes två äldsta barn till stallet. Dom ville rida på Gullan, så det var ju klart att dom skulle få göra det. 🙂

Hon är utan tvekan den finaste tjejen o stallet!

Idag ska jag till Karlstad en tur och jobba. Sen har jag lite svårt att bestämma mig för om jag ska kolla i lite butiker efteråt eller om jag bara ska åka raka vägen hem. Jag ska nämligen till Karlstad i morgon också, men då ska vi på Leos Lekland. Jag känner redan nu vad sliten jag kommer att vara. 😆

Jag får se hur jag lägger upp det idag, ikväll ska jag i alla fall äta middag med mamma och mina två systrar för att fira mamma som fyllde år igår. 🙂

Ha nu en riktigt fin dag!

2017-10-20 05:55 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Fredag 20 oktober 2017”

  Johan skriver:

  Blev det några butiker sen igår då, eller åkte du raka vägen hem? 🙂

  Hoppas det blir trevligt idag också, men kom ihåg att vila lite också!

  SV: Ja så kan det definitivt vara, men egentligen borde det innebära att vi rör oss mer, eftersom att vi springer hit och dit och ska hinna med så mycket som möjligt, men där kommer bilen och kollektivtrafiken in i bilden, för det går snabbare att ta sig från punkt A till punkt B om man inte går och går det snabbare, ja, då hinner vi mer, så du har nog absolut en poäng där…

  Skönt att den här veckan iaf ha varit lite lugnare! Eller var det nästa vecka, alltså den som kommer, som du menade? Haha, det blir rörigt här med veckorna 😛

  Min förkylning är äntligen helt borta, men den höll i sig i typ tre veckor :O

  Anita skriver:

  Stilig häst! 😀

  Pauline skriver:

  jättefin 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser