Fredag 2 juni 2017

God morgon!

Klockan är strax efter fyra och jag ligger halvvaken i sängen och ska snart kliva upp för att duscha och äta någon frukost. Idag är det fredag och jag inväntar en ledig helg! Det ska blir riktigt skönt, så i morgon ska jag sova, min klocka ska inte ställas.

Det har varit en riktigt givande vecka med mycket nya möten, helt underbart om jag får säga det själv. Har träffat så mycket härliga människor!

Jag ser ju samtidigt fram emot den lediga helgen då. Det är alltid skönt att vara ledig lite, speciellt när man lär känna nya människor, just för att det är psykiskt krävande, men det är sjuk kul! Nej nu får jag nog ta och kliva upp så att jag hinner göra mig i ordning innan jobbet! Ha en riktigt fin dag nu!

2017-06-02 04:17 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “Fredag 2 juni 2017”

  Days by Johanna skriver:

  Härligt första veckan varit härligt, skönt med ledig helg och ladda om

  ExklusivaMoi skriver:

  Håller med om att det tar på krafterna med nytt folk =P… mycket som händer då! HA en TREVLIG VECKA och take care out there =)

  Johan skriver:

  Hoppas att du sov riktigt länge och mycket, både igår och idag! 🙂
  Min dygnsrytm är helt fukkad just nu… somnade 03:30 natten till igår, vaknade 12:10, somnade 04:00 inatt och vaknade 11:50… så risken är väl att jag inte kan sova ikväll heller… :/

  SV: Ja det var en upplevelse måste jag säga! Har ju aldrig gjort något sådant tidigare, så det var kul att testa, även om det blev en låång dag 🙂

  Att studierna äntligen är klara känns så klart bra, men samtidigt lite konstigt. Jag menar, jag har ju pluggat så länge nu, så det har ju som blivit en del av mig. så det känns lite tomt nu ändå måste jag säga…

  2-1 i matcher nu såg jag, en övertygande Nashvilleseger inatt… men får jag tippa så tror jag Pittsburgh tar hem det där till slut 🙂

  JoJo skriver:

  jag älskar när paradisträden blommar 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser