Fredag 17 december 2010

Good morning to you all!

Jag hoppas att eran dag har börjat bra. Det har i alla fall min. Jag började den med att znooza på telefonen. Det är ju det bästa som finns. Men nu är det snart dax för mig att gå ner till tvättstugan. Så jag tänkte att jag skulle ta och skriva ett trevligt god morgon inlägg till er.

Idag är det bara en vecka kvar till jul. Hur många av er ser fram emot det?

Jag är nog en av dom som inte gör det. Jul har blivit för överskattat. Visst det var kul när man var liten. Nu för tiden så är det bara masigt måste jag säga. Det bästa med julen är Kalle Anka klockan tre. Annars så är det liksom inget som lockar.

Julmaten är jag inte förtjust i. Det är i så fall bara gröten men det äter jag ju inte bara på jul. Det är det som har förstört en del tror jag. Man äter julmaten flera gånger om året. För du äter väl inte köttbullar bara på julen eller???

Nej nu får jag ta och springa ner till tvättstugan så skriver jag mer senare efter att jag är klar där nere. Ha en trevlig förmiddag. 🙂

2010-12-17 09:50 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser