Fredag 15 juli 2011

God morgon!

Hur har ni sovit inatt? Jag har haft en jobbig natt faktiskt. Inte det att jag har varit vaken mycket. Men jag har drömt hemskt.

Det första jag sa till älsklingen när vi vaknade i morse var att vi ska inte titta på några zombi filmer. Jag har drömt om Zombis i natt.

Dom jagade mig och en till som kunde gå. Vi puttade på tre stycken i rullstol som vi försökte få till min bil. När vi kom fram så hjälpte vi dom med rullstol in i bilen. Eller ja, inte jag. Jag hade fullt upp med att lägga ner rullstolarna i bagaget. När en var inne i bilen så fick jag panik för att zombisarna kom bara närmare och närmare. Till slut var dom så nära att jag inte brydde mig om dom andra. Det var bara en av dom med rullstol som hade tagit sig in i bilen och dom andra väntade på sin tur. Den andra som kunde gå hade inte heller kommit in i bilen.
Men jag fick i alla fall panik så jag slängde mig in bakom ratten på min älskade 740 och startade den. Jag fick dåligt samvete för att jag lämnade 3 av 4 personer kvar på platsen, men jag backade med så hög fart att zombisen gick av på mitten! Sen gasade jag och fortsatte att köra på zombisar. Sen vaknade jag och undrade varför jag hade drömt om zombisar.

Man kan ju undra hur hjärnan funkar ibland alltså!

Nej nu ska jag ta och dra på mig långbyxorna och sen ska jag ut och jogga. Ha en trevlig morgon.

2011-07-15 09:17 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser