Fredag 11 november 2016

God morgon!

Så var det fredag då, jag ska alldeles snart ta och åka upp till hästarna, men jag hinner nog syssla lite med min nya sysselsättning. 🙂 Det kommer komma bild på det om det blir klart. Jag hoppas att jag inte ska göra fel den här gången i alla fall. Idag jobbar jag till halv sju och efter jobbet så har jag hästarna, jag hinner nämligen inte mocka nu på morgonen så jag får ta det efter att jag slutat. 

På min rast så ska jag ta och hämta ut ett paket som kom till mig igår, men som jag inte hann hämta. Det är så roligt när man har beställt saker och det äntligen kommer. Tyvärr så kan jag inte börja använda nått av det riktigt än eftersom att det är julsaker, men snart så.

Nej nu ska jag sysselsätta mig lite innan jag ska åka till hästarna och ta ut dom.

Gullan

2016-11-11 07:34 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • Alla jag besöker!

 • Bakbloggar

 • Fotobloggar

 • Modebloggar

 • Resebloggar

 • Träning och inspiration

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser