Fredag 1 april 2016

God morgon!

Så var det första april då. Är det någon som har något roligt skämt på gång idag? Jag har faktiskt inget alls. Så jag håller mig nog bara till sanningen hela dagen skulle jag tro, om jag inte kommer på något då vill säga.

Idag kom jag upp lite tidigare igår så jag har hunnit med att göra i ordning i alla fall ett inlägg till er som kommer upp under dagen. Förhoppningsvis så kommer jag på något mer innan jag ska bege mig på jobb. Jobbar 9:45-18:30 idag. När jag slutar ska jag laga mat och sedan måste jag nog försöka sova, annars kommer jag förmodligen att försova mig i morgon. Så ikväll blir det en tidig kväll för min del.

Arizona

Tänk att man redan har ressjuka igen och vill ut och resa. Har bara varit hemma i två veckor!

2016-04-01 06:25 Frida | Kommentarer (8)

8 Kommentarer till “Fredag 1 april 2016”

  Linda skriver:

  Jag är ur dålig på att komma på skämt, men folk lurar mig hela tiden då jag är så lätt lurad

  Netti Starby skriver:

  Min pojkvän försökte lura mig redan igår men idag är det min tur 😀 Kram

  Cajsa skriver:

  Ja, visst var det! 😀 Blev så glad. 🙂

  Josse skriver:

  Finns inget bättre än att resa! 🙂

  Jessy skriver:

  Skulle med vilja ut och resa!

  Tilda skriver:

  Jättefin blogg! 🙂

  Days by Johanna skriver:

  Har inte heller något kul skämt, så håller mig med till sanningen med

  Tack är så nöjd med renoveringen

  Nicole skriver:

  Kul att läsa, fina bilder 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser