En söndag i juni

God morgon på er!

Så blev det återigen ett tag från det att jag bloggade sist. Jag känner att tiden inte riktigt räcker till för att sitta och blogga. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om heller. Jag kan ju tala om nu att jag har flyttat igen. Så jag bor i lägenhet, fortfarande i samma kommun som innan. 🙂 Jag har gått ifrån att vara rödhårig till brunett, det känns konstigt, men jag kommer väl att vänja mig skulle jag tro. Jag gjorde det igår så jag har inte varit brunett i 24 timmar ens. 😆

Jag har varit brunett en gång tidigare och det var för att färga över det gröna jag hade då. Nu var det för att jag har tänkt låta håret vila efter det här. Jag ska försöka låta det växa ut och bli min naturliga färg. Det har blivit så otroligt slitet på slutet så det är dags att låta det vara. 🙂 Men nu ska jag ta tag i mitt liv och försöka få i mig lite frukost. Ha en alldeles fantastisk dag! 🙂

2019-06-16 07:50 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser