Detox – Dag 4 – Den sista dagen

Jag vill ha kött!

Dag 4

Det har trots att köttet hägrar över en riktigt bra. Dagen började som alla andra och den fortsatte som dom andra. Jag jobbade inte, då den sista dagen var en röd dag. Däremot var det lite jobbigt att handla, allt ville med hem som fanns i butiken. Inte för att jag var hungrig utan för att jag var sugen. Det gick trots det bra, så det kändes ju bra, vi följde vår handlingslista. Till middag åt vi bara kokta morötter. Inte en favorit, men är man hungrig så äter man det mesta. 

Energin var på topp faktiskt och jag gjorde mycket. Jag och Linda slog nytt rekord i stallet när vi var där. När jag kom hem så gick jag 30 minuter på gåbandet, sen vek jag tvätt, dammsög, vattnade blommor och tvättade två maskiner till. Så jag hann med en hel del, det blev även en promenad utomhus och handling av mat då. Så jag är nöjd med den dagen!
Jag var inte direkt hungrig heller under dagen!

Mellanmålet för dagen. 🙂

2018-01-17 12:58 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser