Detox – Dag 3

Phju! Nu börjar det påminna sig om att man inte har ätit kött på två dagar!

Dag 3

Förutom att jag inte jobbade så såg dagen likadan ut. Jag och Linda åkte upp till stallet, hennes äldsta dotter red och vi fixade i ordning allt. Sen blev det faktiskt en hel del dötid på soffan eftersom jag var lite sliten. Jag var inte alls lika sliten som jag hade varit under veckan utan började faktiskt känna att man hade en hel del energi med sig. Vi åkte tillbaka till stallet lite senare under dagen för att kolla till hästarna, sen så åkte vi återigen hem igen. När jag kom hem så var jag så grymt hungrig så jag lagade mat, det blev inte sallad. Det blev istället blomkål/broccoli och gröna bönor. Det var så gott med varm mat så det var inte sant! Sen blev det upp till stallet igen, då började jag faktiskt känna mig ganska trött, så det var skönt att komma hem igen och komma i säng!

Dagen gick bra, det finns mycket godis i fikarummet och jag åt inte en enda. Så jag är stolt över mig själv!

Det har blivit en hel del bananer dom senaste dagarna!

2018-01-16 12:47 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser