Detox – Dag 2

Så var det dags för dag 2 då, drömmar om kött var ju något som hände. 😉

Dag 2

Började på samma sätt som dagen innan, men en kopp varmt citron och ingefäravatten. Sen fortsatte den på samma sätt, fast med avokado till lunch istället för morot. Det var inte min grej kan jag tala om. När jag kom hem till hålan så tog jag hand om hästarna innan jag åkte hem och åt min sallad. Jag var grymt trött och så även sambon, så vi valde att lägga oss väldigt tidigt igen. Det var inte mycket vi gjorde utöver att äta sallad. 

Dagen rent psykiskt gick faktiskt riktigt bra, jag var inte direkt så jättehungrig, men sötsuget började komma och huvudvärken kom lite. Så det var skönt att komma hem och lägga sig i sängen vill jag lova. Jag jobbade en lika lång dag som jag hade gjort på torsdagen, så trött var jag.

Fruktsallad är inte att förakta, men just denna åt vi för ett bra tag sedan!

2018-01-15 12:42 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “Detox – Dag 2”

  Sara skriver:

  Bra jobbat 🙂

  Sarah skriver:

  Så gott me fruktsallad 🙂

  Linda skriver:

  såg riktigt gott ut det där. Jag skulle köra detox en dag, började frysa som galet :/

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser