De tre sista bilderna

Nu är det snart dax för mig att dra ned gallret och åka hem. När jag kommer hem så ska jag ju ut och gå en promenad med mamma. Jag ska försöka få med mig kameran även idag eftersom jag vill ha mycket bilder att dela med mig av. Så jag ska ju i alla fall försöka. Tycker även att det är kul att ta bilder när det blir bra. Det är ju bara det att det hinner bli så mörkt innan jag ska gå ut och gå, men jag ska försöka i alla fall. Medan jag är ute och går och tar bilder så får ni titta på mina tre sista bilder sen igår. 🙂

vatten

vatten

vatten

Nu får ni vänta ända tills imorgon innan ni får mer inlägg. Jag har liksom inte tid att göra det när jag kommer hem. Jag måste försöka ta mig i säng så fort som möjligt så att jag kan ta mig upp i morgon eftersom jag ska städa hela dagen när jag för en gångs skull är ledig. 🙂 Ni får ha det bra och sova så gott. 🙂

2010-08-26 18:17 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser