Dag 9 av 13

Jepp så var äntligen den här lördagen över då. Nu ska jag bara köra dom 6,5 milen som det är hem innan jag får koppla av då. Inte alls pigg nu känner jag. Men jag ska allt hit upp i morgon med och jag ska göra en beställning i en butik där det är samma grejer på flera olika ställen, fattar inte att dom orkar springa runt och kolla in vart allt finns någon stans. I butiken där jag brukar jobba har vi allt på samma ställe för att vi ska underlätta för oss. Men så är det inte där jag är nu.

Förmodligen så sitter jag reda i bilen eftesom detta är precis som igår ett tidsinställt inlägg. Jag hoppas att jag redan har börjat på att bege mig hemöver.

Det ska bli skönt att få komma hem och krama om min älskling som inte är hemma i morgon kväll när jag kommer hem. Då har han åkt till Filipstad. Så jag är ju ensam hemma. Det blir inte mycket jag får träffa han den här helgen så jag hoppas att Miriam inte blir arg på mig för att jag inte orkar komma dit ut. Jag kan ju åka dit i morgon istället eftersom att jag är ensam hemma då. Men jag har väl skickat ett sms under dagen till henne och frågat om hon blev arg kanske. Jag hoppas att jag har gjort det. Annars så har jag glömt bort det.

Nu har jag faktiskt inget mer at skriva.

2010-08-14 20:10 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser