Dag 11 av 12!

Så har jag gjort 11 dagar av 12. Jag vet det har stoge 13 men jag pratade med min kollega igår så vi kom överrens som att jag skulle vara ledig på onsdag och jobba hela dagen på fredag i stället. Så det ska bli skönt att få vara ledig i två dagar. 🙂 Jag gillar detta starkt alltså. 🙂 Vad mer kan man begära egentligen.

Så när jag kommer hem så ska jag gå ut och gå en promenad eftersom att det inte blev något på hela förra veckan, men idag ska det bli det. Jag har längtat efter den här promenaden i flera dagar nu men jag har inte orkat gå den. Så idag får det bli en 4,8 km lång promenad för att börja min motions vecka lite grann. I morgon ska jag hinna gå 7,6 km innan jag går och lägger mig på kvällen. 🙂 Jag älskar verklligen att vara ute i naturen så jag ska försöka vara det så mycket som möjligt nu.

Det är ju trots allt bara 96 dagar kvar till vi ska åka nu. Så jag måste ju försöka bli smalare innan det. Ifall man har lust att var med på bild så kan det ju vara skönt att faktiskt se ut som man helst hade velat se ut kanske. Så nu är det hård träning som gäller. Sen funderar jag även på att skaffa mig ett gymkort och följa med Miriam på gymmet så jag får försöka få tummen ur röven och börja med det. Kan ju vara skönt om det bara ska regna så som det gör nu.

Jag ska dessutom försöka bli bättre på att ta kort så att ni kan få sitta och titta mer på kort och läsa mindre eftersom jag vet att ni hellre vill titta på kort. Det är faktiskt väldigt få som tycker att det är kul att läsa. Jag har ju försökt men det har ju inte funkat så bra eftersom jag tar alla bilder och lägger in i ett inlägg. Men jag ska bli bättre på det, jag ska spara några bilder. Men jag kan nog lova er att det kommer en del bilder i slutet på november även fast inläggen nog kommer att vara tidsinställda. Jag har ju ingen lust att sitta vid datorn hela dagarna när vi är i staterna liksom.

Nej nu får jag ta och dra ner mitt galler för nu vill jag faktiskt hem. Skriver mer i morgon för jag ska bara ut och gå sen ska jag direkt i säng faktiskt. Har inte tid att sitta vid datorn. Vill ta mig upp i tid i morgon så att jag hinner gå en promenad innan jobbet. Nu ska jag träna på riktigt. Varje dag minst en promenad, förutom helgerna för då är det vila som gäller. 🙂

2010-08-16 19:59 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser