Dag 10 av 13

Yippi Kay Yay mother fuckers. Det är bara 3 dagar kvar sen så är jag ledig. Can’t wait!!!!! Ska bli så skönt att slippa tänka på att man ska vara trevlig mot kunder i en hel dag. Vad skööööönt!

På torsdag har jag ju dock ett möte på morgonen men det ska jag väl kunna vara trevlig nog för att träffa henne. 🙂 Ska bli kul, jag hoppas att det går bra. Ni får reda på vad det var när jag får reda på om det gick bra eller dåligt. Oavsett så kommer ni få reda på det någon dag framöver, eller kanske näst nästa vecka. Vem vet. Inte jag i alla fall.

Jag är nu då påväg hem så det här har ni ju redan fått med er är ett tidsinställt inlägg. Men jag ska försöka att kanske ta lite bilder någon dag nu snart. Idag ska jag inte direkt hem efter jobbet som det har varit dom andra dagarna utan idag ska jag ut till Miriam eftersom jag inte orkade det igår. Men jag ska ut till henne idag så att hon får sin födelsedags present. 🙂

Efter det så ska jag hem och lägga mig. I morgon ska jag sätta klockan på ringning lite senare så att jag kanske kan få sova någon timme mer än vad jag har gjort dom här dagarna. 🙂

2010-08-15 19:15 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser