Det jag försökte igår då var att göra en skål av choklad som jag sedan skulle fylla med chokladmousse.
Tyvärr så fick jag inte till skålarna. Så det blev inte som jag hade tänkt mig.
Det var meningen att skålen skulle vara gjord på mjölkchoklad och innehållet på vit choklad, men ja, det gick sådär.
Ska kolla mer på det innan jag prövar igen.
Det blev i alla fall chokladmousse, fast i mormors gamla äppelskålar.
Det bästa med den här moussen är vad lätt det är att göra den!
Det du behöver är:
3 ägg
125 g choklad
Smält chokladen och ha i en äggula åt gången i den smälta chokladen.
Vispa äggvitorna till ett skum och vänd sedan ner det i chokladblandningen.
Häll upp i serveringsskålar och låt stå svalt en stund
Chokladhjärtat har jag gjort i mina silikonformar, så det var det som blev av vit choklad. 🙂
– Jaha men då förstår jag! För de andra var ju jättefina 🙂
Mumms! 😀