Ca en och en halv timme

Nu är det lite mindre än 1½ timme kvar till min solstråle kommer hem. Jag kan vara på ur kasst humör så kommer han hem och lyser upp hela min dag. Naturligtvis pratar jag om min älskling. Vem annars?????
Han trodde att han skulle vara hemma runt elva men han kanske kommer tidigare. Jag har inte träffat han sen klockan 9:00 i söndags morse. Så nu längtar jag som bara den. 🙂 I morgon ska vi då köpa våra nya KAMEROR. Jag längtar som bara den. Dessutom så längtar jag efter att få hålla om älsklingen.

Solnedgång

Sen har det ju dessutom kanske uppstått ett problem, men det löser ju jag som allt annat. Jag kan inte kalla mig så mycket mer än BÄSTAST I HELA VÄRLDEN. Jag kan lösa nästan allt, förutom krigen i världen och svälten. Annars kan jag lösa det mesta bara genom att försöka göra något. 🙂 Japp ganska effektiv när jag har fått i mig lite energi. 🙂 Alltså när jag har sovit gott eller blivit övertrött som jag är nu. 🙂

Nej men vi får se om problemet löser sig. Kanske blir Kalifornia resan fram skjuten lite, men det kan jag leva med om jag ska vara ärlig. Har inga problem alls med det. Vi kanske måste åka i November istället för i Oktober, men vad är väl det egentligen. Ingenting. Jag ser fram emot resan men jag vill gärna göra den när jag slipper stressa dagen efter vi har kommit hem med att åka till jobbet och kanske vara där redan klockan sex. Detta måste ju jag ta reda på ganska snabbt. Ett riktigt flummit inlägg måste jag säga. Nej nu ska jag greja med lite andra saker innan det är dags att krama älsklingen. 🙂

2010-05-21 21:38 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser