Blev inget gym

Det blev en promenad med min lilla syster istället. Vi var ute och gick i hela 56 minuter faktiskt.
Så nu ligger jag hemma i soffan och tittar på Anna Skipper. Jag blir ganska inspirerad av det programmet faktiskt.
Måste försöka komma på något som jag kan göra så att man kanske kan komma i gång ordentligt.

Men nu ska jag slappa resten av kvällen för jag känner mig ganska sleten faktiskt. Har inte fått gjort allt här hemma heller, jag dammsög och tvätta tre maskiner. Men jag skulle ha gjort så mycket mer.
Men jag känner mig i alla fall lite nyttig med samtidigt. I morgon ska jag gå ut och gå på morgonen och sen så ska jag väl ut med min lilla syster innan jag börjar jobba. Måste verkligen försöka komma igång ordentligt nu.

2010-03-04 20:55 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Blev inget gym”

  piteasflicka skriver:

  veckans blogg, var med. allt du måste göra är att skriva en rolig/knäpp mening. plus den som vinner får en länkning tills nästa torsdag. 😀

  Anki skriver:

  Gomorron,

  Jag är en LCHF-are och har inte ätit varken kolhydrater eller socker på snart 6 veckor om inte mer och det hjälper faktiskt med vikten! Har väl inte gått ner så mycket men känner mej lättare ikroppen och det bästa är att jag inte får svimingskänsla efter mat intag som jag gjorde när jag lastade imej potatis, pasta och ris!

  Kram ha en bra dag

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser