Besök dom här!

Jag tänkte att nu när jag har läst mycket bloggar så kan jag ju faktiskt ta och tipsa om dom tre jag har fastnat för och verkligen läser varje dag.

Sara

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag bara älskar hennes sätt att skriva på. Det är otroligt trevligt att titta in på hennes blogg. Jag älskar det faktum att hon alltid har med en bild på inlägget och att hon har så välskrivna inlägg.
Jag älskar att läsa bloggar där författaren reser mycket och så är det i det här fallet.
Så kolla in på hennes blogg och njut av dom härliga inläggen och dom fina filmerna på henne och hennes häst Hedda.

Sara

—————————————————————————————————————————–

MADDE

Jag diggar verkligen den här tjejen. Hon skriver bra och lägger upp många fina förslag på olika outfits. Det är kul att läsa hennes blogg då det alltid är ett nytt inlägg när man ramlar in där.  Det är en lättläst blogg som man gärna tar sig tid att läsa inläggen. 🙂 Bra författarskap måste jag säga.
Kolla gärna in även på den här bloggen och njut av de trevliga inläggen. 🙂

madde

——————————————————————————————————————————

Lovisa

Den här tjejen skriver om träning, smink och musik. Det jag älskar med hennes blogg är att hon inspirerar mig till att vilja träna mera. Jag kan sitta och läsa hennes blogg och sen bara vilja åka till gymmet. Det är en mycket trevlig blogg att besöka. Jag skulle inte tveka för en sekund om jag vore ni utan gå in och kolla hennes blogg. Ni kommer känna suget efter att träna efter den första meningen. 🙂

lovisa

Klicka bara på dom olika headrarna för att komma till respektive blogg. 🙂

2011-09-29 15:20 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Besök dom här!”

  Sara skriver:

  Åh gud vad fint du skrev, måste spara den här sidan på datorn!!! 🙂

  MADDES skriver:

  Tack för de fina orden tjejen!!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser