Befinner mig i Stockholm

God morgon!

I skrivande stund sitter jag faktiskt på ett hotellrum i Stockholm och snart bege mig ner till busstationen. Den vankas utbildning för min del. I 3 dagar ska jag vara i Stockholms skärgård. Så nu hoppas vi på fint väder. 🙂

Jag har egentligen en hel del att dela med mig av. Det har hänt ganska mycket dom senaste två veckorna. Därför har jag inte heller uppdaterat så som jag har varit ganska duktig med annars. Nu till helgen tänkte jag att jag skulle försöka ta mig lite tid och göra inlägg om det som har hänt. Jag lovar inget eftersom jag inte vet om vi kan göra det vi har tänkt än. Så ni får se till veckan helt enkelt. Nu ska jag i alla fall göra mig klar för att gå till bussen!

Ha en riktigt fin dag!

2018-02-21 08:41 Frida | Kommentarer (8)

8 Kommentarer till “Befinner mig i Stockholm”

  Johan skriver:

  Hoppas utbildningen blir bra, Frida, och att allt är bra med dig i övrigt! Var ju några veckor sedan vi hördes nu, men jag hoppas som sagt att allt är bra med dig!

  Pauline skriver:

  hoppas utbildningen är bra!

  Sarah skriver:

  Va roligt me utbildning 🙂

  ExklusivaMoi skriver:

  Hummm… känns spontant som det handlar om ett flytt till något nytt ^^… många som har haft det som mål i år iaf! Det återstå att se här, hihihiiii!

  Sara skriver:

  kul 🙂

  Natalie skriver:

  Hoppas att du hade det finns här i sthlm 🙂

  Pauline skriver:

  önskar dig en fin marsmånad!

  Sarah skriver:

  Så mysigt o bo på hotell 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser