Bara massa babbel

Ja, vad ska jag säga, har haft lite idé torka den här veckan så jag har liksom inte hunnit göra så många inlägg som jag har tänkt. Dagen idag blir lite lidande av det, men jag ska försöka att göra i ordningen en massa inlägg till er som kommer upp i morgon. 🙂 Jag ska ju jobba även då. 🙂
Jag trivs jätte bra på mitt nya jobb, eller ja, just nu min praktik plats. Jag hoppas ju på att det blir jobb och jag har ju lovat er att jag ska säga till när jag får reda på om jag får vara kvar eller inte. 🙂 Bra va?

Jag ska sätta mig ner och knåpa på en lista med grejer som jag ska belöna mig själv med när jag kommer under ett visst antal kilon. Just nu vill jag bara färga håret så det ska bli min första stolpe. 🙂 När jag kommer under x antal kilo så ska jag färga håret. 🙂 Så då får ni veta det då. 🙂
När jag har gått ner tio kilo så ska jag tala om vad mycket jag vägde från början, då ska ni få se min lista med saker som jag fick göra vid varje kilo med. 🙂

Jag känner mig verkligen jätte taggad just nu och jag hoppas att det kommer hålla i sig. 🙂

Får jag vidare tjänst på praktikplatsen så börjar jag inte förrän den 9 januari igen, tror jag i alla fall. Så då ska jag göra en lönnsiraps rensning av kroppen i fem dagar innan det. 🙂 Bra va, då har liksom nyår vart. 🙂

Nej nu ska ni slippa läsa mer av mitt babbel. 🙂 Ha en fin eftermiddag. 🙂

mod_article1092301_32.png knabbel en babbel

2011-12-15 14:00 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Bara massa babbel”

  Hallå i stugan 😀 Lagt upp träningstips nu så bara komma in och kika du som letade efter övningar att göra. Är det nå mer speciella övningar du söker efter så kan jag fixa det också 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser