Baka i morgon!

Jag och min kusin My ska baka i morgon har vi bestämt.

Men vi kan däremot inte komma på vad vi ska baka så vi skulle behöva lite hjälp.

Här är alternativen!

1. Kladdkaka
2. Muffins
3. Paj
4. Tigerkaka
5. Kanelbullar
6. Rulltårta

Skriv siffran på det ni tycker att vi ska baka. 🙂 Så får vi se vem som vinner! 🙂

2011-09-04 16:06 Frida | Kommentarer (25)

25 Kommentarer till “Baka i morgon!”

  Sara skriver:

  4 🙂

  10 stycken är ju många också!! 🙂

  lovisa skriver:

  sv: hmmm, jag vet inte: D

  LINNEA skriver:

  kanel bullar !

  natalieie skriver:

  finns ju massa roligt, jag bakade nyss muffins 😀

  Lilla syster skriver:

  PAAAAAAAAAAAJ!!!! Hallon!;b

  E M M A ♥ skriver:

  Jag tycker 4! 😀

  MADDES skriver:

  tack tjejen, vad roligt att du vill följa min blogg 🙂 Hur har din helg varit?

  MADDES skriver:

  Jag kommer vara i New York 4-11oktober. hurså?

  Ida skriver:

  1 och 2 = kladdkakemuffins 😀

  Jennifer skriver:

  1!!! Det är såååå gott!! Man kan ALDRIG få nog av det!! 🙂

  Sara skriver:

  Vilken vann? 🙂

  isabella skriver:

  NEGERBOLLAR lätt 😀

  Sara skriver:

  Okej, smaskigt 🙂

  Alice skriver:

  Hejhej! Jag tycker nummer 6 det är enkelt och man väljer själv vad man vill ha på den! :]

  Elin skriver:

  Kladdkaka!

  MADDES skriver:

  Ny vecka och nya tag. Hur har den nya veckan börjat?

  moa skriver:

  oj, kanske är lite sent ute men kanelbullar är ju alltid gott 🙂

  m3lind4 skriver:

  Sv: Choklad muffis, choklad sockerkaka eller kladdkaka! 😀
  Som du kanske förstår så är jag mycket för choklad.

  LIENE skriver:

  5:D det andra är lättare, hehe.

  Salih skriver:

  / Just nu sitter jag och sivrker rakt upp och ner. Ett kapitel fe5r kanske tio rader. Jag bryr mig inte om att korrigera mig sje4lv utan bara sivrker. Ibland ge5r jag pe5 djupet och tar upp detaljer kring karakte4ren eller ne5got annat som jag ke4nner kan bli viktigt. Ibland fe5r jag till en viktig formulering. Men f6vningen ge5r ut pe5 att fe5 ner hela bere4ttelsen. Mitt tankearbete fungerar be4st ne4r jag sivrker har jag uppte4ckt. Se5, se5 fe5r det bli.Vid sidan om det kf6r jag brainstorming kring detaljer, tema eller he4ndelser som jag tror kan bli en rf6d tre5d genom hela boken. I Fotografen var det givetvis kameran som jag utforskade be5de spre5kme4ssigt och praktiskt. Jag letade ockse5 efter metaforer som kameran kunde ste5 ff6r. Och se5 funderar jag mycket kring mina tre huvudkarakte4rer. Gf6r le5nga beskrivningar kring den fysiska personen, intressen, drivkrafter, myers briggs.I stort e4r det se5 jag jobbar. Denna ge5ng kanske jag ska se4ga. Fotografens tillkomst var annorlunda. De5 finskrev jag redan fre5n start ff6r att sedan ge5 tillbaka och ta bort och le4gga till. Mycket onf6digt arbete kan man ve4l pe5ste5 att det var. Din karta ser mer vetenskaplig ut Skulle kanske behf6va det. Vad e4r det ff6r verktyg?

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser