Äntligen hemma!

Phju!

Nu har jag vart med min kusin My och min syster Emelie sen jag slutade jobba. Så nu är jag ganska sliten. Ingen promenad blev det idag heller. Men det var helt klart en grej jag inte ville göra idag. Det var sånt där is regn som kom ner. Svinkallt regn som bara duggade så man blev dret blöt med en gång.
Så jag sket helt enkelt i det. 🙂 Hur bra som helst enligt mig.

Så i morgon när jag har slutat så får det bli en riktigt promenad efter att jag har tryckt i mig lite mat. 🙂 Det ska bli skönt, i morgon ska det ju dessutom bli hela tio grader varmt så då kan man ju passa på att gå då. 🙂
Så vid fem tiden i morgon ska jag gå ut och har tänkt att jag inte ska vara hemma igen förrän tidigast klockan sju. Så jag ska gå och gå och gå och gå till jag har ont i benen.

Men nu är jag super trött och ska jämt bara ta en snabbdusch innan det är dags för sängen.

Vi hörs igen i morgon bitti!

2012-02-27 20:47 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Äntligen hemma!”

  Sara skriver:

  Riviera är typ det billigaste hotellet på The Strip och det kostar ca 5000 per person över nyår nu, sex nätter, medan Bellagio kostade runt 13 000 per person, så det är stor prisskillnad mellan hotellen över nyår just 🙂

  Maddez ♥ skriver:

  Tack för rösten 🙂
  Jodå den har varit bra 🙂
  låter som din var det med. 🙂
  Kram

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser