After a long day!

Så var jag hemma då. 
Det blev en lång dag på jobbet idag. 
Blev sliten först nu när jag satte mig i soffan liksom.
Hungrig är jag med, men vet inte vad jag ska äta, om jag orkar laga något. 😆
Annars så får jag ju klara mig i några timmar till. 
Sitter i soffan just nu i alla fall och funderar på om jag ska cykla, gå eller bara sitta kvar här. 
Men det löser sig. 
Sitter nog kvar 🙂

Apelsin

Ha nu en trevlig kväll!

2014-05-14 18:54 Frida | Kommentarer (9)

9 Kommentarer till “After a long day!”

  Simon skriver:

  Sv, Tack!
  Har du bakat dessa cupcakes? Ser jättegoda ut!!

  Vilmala skriver:

  Du får också ha en fin kväll kramis kramis ♥

  Nelly skriver:

  Haha, det värsta är ju när man väl satt sej bra, är väldigt trött och sen blir hungrig eller behöver gå på toaletten..! x3 Oh, vad goda cupcaksen ser ut att vara 🙂

  Jonna :D♥ skriver:

  Önskar dej också en trevlig kväll ju! 🙂

  frida christina skriver:

  Åh så gott!

  svar: Förstår absolut vad du menar! Jag tycker verkligen att alla ska få ha rätt till sin egen åsikt, vilket kan tyckas vara motsägelsefull när jag inte vill ha rasister, sexister och homofober på gatorna. MEN om de som har de här åsikterna ska få ha den rätten så ska jag också få ha rätten att tycka att de har fel och att de inte både få sprida sina dåliga värderingar helt utan motstånd. Alltså de får absolut säga vad de vill men de får då också vara beredda att folk säger emot dem. Sedan kan jag faktiskt ärligt säga att jag inte vill ha de människorna på gatorna så länge som de har de åsikterna, tycker absolut att människor alltid ska få ha rätten att ändra sig eftersom man alltid kan lära sig nya saker, så har med andra ord egentligen inget emot personerna i sig utan deras åsikter som är rent ut sagt vidriga, vilket de självklart ska ha rät till så länge jag få säga varför jag inte tycker om de åsikterna. Kanske borde ha fått med det någonstans i texten. Förstår du hur jag tänker nu? Om inte berätta gärna, är nämligen löjligt förtjust i sådana här diskussioner om de hålls på bra nivå. KRAM

  JA det behövs verkligen ibland, lilleman är extremt mammig så det är svårt att få göra någonting utan honom runt benen annars haha..
  Sådär brukar jag också känna mig när jag slår mig ner efter lämning,handlig, hämtning & lek – “mitt jobb” haha men när man väl tar sig i kragen och gör något brukar energin komma tillbaka lite i alla fall haha..

  Underbara cupcakes, gör du philadelphia frosting eller någon annan variant?

  Mirjam Wallmark skriver:

  Vad gott! Hoppas att du får en fin dag 🙂 kram

  Amanda [SPONTAN] skriver:

  Åh, cupcakes!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser