51 dagar kvar

Jag vet, det är ganska länge kvar men det kan jag leva med faktiskt. 🙂 Eller 51 dagar är inte särskilt länge egentligen. Så det gör inte mig något. Om tiden fortsätter att köra fram i 190 km/h så är det den 11 oktober om bara några dagar. Jag lovar att det kommer att kännas så, men under tiden så får jag ju underhålla alla mina läsare, som bara blir fler och fler. Så att ni vill följa med mig på min resa till Kalifornien. Jag vill i alla fall att ni ska följa med mig och kolla min blogg och alla fina bilder som kommer att dyka upp. 🙂 Det är inte alls länge kvar. Det värsta är ju att jag blir arbetslös IGEN precis innan vi ska åka. Ska försöka få ett jobb innan vi åker så att jag inte behöver stressa med det när jag kommer hem igen! Det påminner mig om att jag ska kolla en sak på internet. Ska se om jag kanske kan hitta en sida som har jobb till mig. Önska mig lycka till. Här får ni i alla fall ett par bilder från tidigare gånger jag har varit i Kalifornien. 🙂


Calico gost town


Sea World – San Diego


San Diego


San Diego


Venice Beach


Venice Beach


Santa Monica Pier


Hollywood


Utsikt – Kommer inte ihåg vad staden hette vi var i alla fall på väg till Solvang.


Militär kyrkogård utanför San Francisco. Innan vi skulle åka hem.


På väg till Amsterdam, där vi missade anknytningsplanet som skulle ta oss hem.

2011-08-21 13:57 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “51 dagar kvar”

  MADDES skriver:

  Gud så härligt, blir nog awesome 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser