29 dagar kvar!

Idag jobbar jag som vanligt 10 timmar och det kommer inte bli några bilder idag heller eftersom att datorn står hemma och jag har tröttnat på att ta kort inne i butiken. Så det kommer bilder men det kommer inte någr idag.

I morgon slutar jag klockan tre så jag hoppas att jag kan ta lite bilder då och lägga ut annars så får jag väl rota fram lite bilder på hårddisken så att jag kan visa er något i alla fall.

Jag kan inte göra flera inställda inlägg innan jag åkte i morse eftersom att klockan gick så fruktansvärt fort och jag visste att jag skulle bli tvungen att skrapa rutorna på bilen. Brrrr, säger jag bara. Hoppas det inte blir en så där lång vinter som det var i fjol bara för då blir jag deprimerad måste jag säga.

Nu är det inte länge kvar till vi åker! Can’t wait!!! Det ska bli så roligt. Men det har jag säkert sagt typ tusen gånger tidigare redan. Jag hoppas verkligen att det är varmare där än vad det är här i alla fall. Igår kväll efter promenaden som jag gick med mamma så var det -5 grader. Fy bubblan säger jag bara! 

 

2010-10-21 20:15 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser