2010-01-28

Idag började dagen betydligt bättre än vad den gjorde igår. För det första så gick jag ju upp när klockan ringde, för det andra så sov älsklingen hemma i natt. Så när jag vaknade så kunde jag få en kram det första. Det är det bästa med hela min dag. När jag får börja den med att krama älsklingen.
När jag hade gått upp så noppade jag ögonbrynen 🙂 sen så gick jag till köket och diskade innan jag käkade frukost. Sen diskade jag efter frukosten, till slut så diskade jag våra nbya 12 lunch lådor. Det var dags nu. Köpte dom i tisdags och brukar vara duktig på att diska sådana saker med en gång som jag har fått hem dom, men inte den här gången.
Idag jobbar jag då ytterligare 10-20 innan jag får åka hem igen, så det blir allt en sväng till mamma idag med, tog några bilder på väg till jobbet, och min dator står fortfarande hos mamma.

Nu står jag och väntar på att J. ska komma så att vi kan gå och köpa våran obligatoriska korv, men jag får se om hon kommer.
Nej nu får jag ta och kolla mailen här på jobbet och se om kursen har ändrat sig. Sen blir det väl att fördriva lite tid med både facebook och med en bok.

2010-01-28 09:46 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser