20 minuter till

Ja om 20 minuter så går jag hem, eller ja 23 minuter för att vara exakt.
Är en aningen sliten och huvudvärken har kommit och gått hela dagen.
Men men, det är smällar man får ta. Får se om jag och Emelie ska ut och kolla efter norrsken lite senare. Vi har hittat ett bra ställe. Det enda negativa med det är att huset som står ganska nära inte riktigt har förstått att man ska ta ner julbelysningen så det lyser upp en hel del. 
Hoppas på ordentligt med norrsken så att inte huset spelar någon roll. Så hoppas jag även på att det inte ska vara för mulet när vi ska iväg. För då är det ju bara att skippa det. Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bra onsdag och att den fortsätter lika bra eller bättre.

Nu ska jag jobba klart för idag.

Soluppgång

2016-02-03 18:37 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “20 minuter till”

  ExklusivaMoi skriver:

  Jaa värst vad många Norrsken-tillfällen du har nu mera =P… inte konstigt att det blir något över till moi då, HAHHAHA! Fan ta och klippsönder sladden till dennes belysning *lmao* Ajjaaa jag planera att orka med att fullborda min långa 8arebtsdagar i rad så jag behöver all sömn jag behöver så det blir inget av med sånt för min del ändå… Så är det när andra blir sjuka, då får man ställa upp *snark* TREVLIG VECKA iaf =)

  JoJo skriver:

  huvudvärk är aldrig roligt att ha. det fick jag själv när jag kom hem efter jobbet nu ikväll 🙁

  sv; ja visst är det bra punkter? 😀 jag har provat på lchf i typ två månader i slutet på förra året, men kände att det inte var nåt för mig :/ jag tror på att äta rätt och träna/motionera är det bästa helt enkelt 🙂

  Erika skriver:

  Åh, norrsken vill jag också se 🙂

  sv. Taack!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser