2 tier cake with italien marenge buttercream

Detta var vad jag hade med mig till julbordet igår. Den var uppskattad, men tro mig. Nästa gång jag ska göra något sådant så ska jag helt klart ha mer tid på mig. Kände mig stressad och det var inte alls lika roligt att baka när man inte kände att man hann med allt. Så här kommer det i alla fall lite bilder!

2 tier cake with italien marenge buttercream 2 tier cake with italien marenge buttercream 2 tier cake with italien marenge buttercream 2 tier cake with italien marenge buttercream 2 tier cake with italien marenge buttercream 2 tier cake with italien marenge buttercream 2 tier cake with italien marenge buttercream 2 tier cake with italien marenge buttercream 2 tier cake with italien marenge buttercream

Jag är inte så nöjd med utsidan, men insidan och smaken är jag grymt nöjd med!

2015-12-23 12:00 Frida | Kommentarer (5)

5 Kommentarer till “2 tier cake with italien marenge buttercream”

  Den är jättefin tycker jag :D. Vilken tårta :).

  Erika skriver:

  Jag tyckte den blev himla fin 🙂

  Jessy skriver:

  Gud så gott!

  ExklusivaMoi skriver:

  Eeeh jaooo utseendet kan man ju jobba på ;P… huvudsakligen att smakerna sitter! Övning ger färdigheter så skämpa på…

  Fia skriver:

  Den va ju jättefin ju 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser